MORTEN MOGENSEN er en af landets førende specialister på flyglets forfader fra wienerklassikken: hammerklaveret – eller fortepianoet, som instrumentet også blev kaldt. 


Bestil en koncert i jeres kirke, og benyt en enestående mulighed for at komme helt tæt på den originale sprøde instrumentklang, komponister som Mozart, Haydn og Beethoven havde i ørerne, da de skrev deres klaverværker.I bestræbelserne på at komme tæt på den oprindelige lyd, anvender jeg ved koncerter mit eget smukke hammerklaver (en kopi af et Walther & Sohn, model 1805), som jeg både medbringer og stemmer.

Jeg tilbyder koncerter i større og mindre kirker og sognegårde.


Program: Sonater og klaverstykker af bl.a. Haydn, Mozart, C.P.E. Bach og Beethoven.


Biografi:

MORTEN MOGENSEN begyndte at spille klaver, da han var 6 år gammel, og han havde debutkoncert fra Det kongelige danske Musikkonservatoriums solistklasse i 1990.

I 1984 dannede Morten Mogensen sammen med Søren Elbæk (violin) og Troels Svane (cello) Københavns Klavertrio. Et samarbejde, der sammen med hans solistvirksomhed, har medført koncerter over hele landet og store dele af Europa (bl.a. Stockholm, Paris, Berlin, Bruxelles, Moskva, 'Wigmore Hall' i London, Wien og Salzburg), USA, Sydamerika samt solistopgaver med danske orkestre (bl.a. Torsdagskoncert med Radiosymfoniorkestret). Morten Mogensen har modtaget utallige priser og indspillet mere end 30 cd'er på plademærket Kontrapunkt siden 1990 (heriblandt en række solo-cd'er) med musik af blandt andre Brahms, Beethoven og Schubert.
Kontakt:

Morten Mogensen

Tel: 40 10 66 64

Mail: presto@mail.dk


Hammerklaver

MORTEN MOGENSENHome.htmlHome.htmlshapeimage_1_link_0
MORTEN MOGENSENHome.htmlHome.htmlshapeimage_2_link_0